Количка
Сезонът на хремата изисква Бленд Стоп на Хремата (Sniffle Stopper)

Сезонът на хремата изисква Бленд Стоп на Хремата (Sniffle Stopper)

Хрема, запушен нос, кашлица, затруднено дишане… всички тези симптоми могат да накарат баналната настинка да изглежда доста по-сериозно. Няколко добре подбрани етерични масла ще помогнат за облекчаване на симптомите, за да можете да се върнете към насладата на живота.

Сезонът на хремата изисква Бленд Стоп на Хремата (Sniffle Stopper) ! Тази подходяща за деца синергия е предназначена да поддържа дихателните пътища чисти- както вашите, така и на вашите деца. Комбинацията от етерични масла не само има хладен, свеж и чист аромат на мразовита зимна гора, но ще ви помогне да дишате по-добрее. Синергиите наистина са страхотни! Само няколко капки към дифузера и сте готови.

Сезонът на хремата изисква Бленд Стоп на Хремата (Sniffle Stopper)

Бленд Стоп на Хремата (Sniffle Stopper) съдържа етерични масла от Ела, Розалина, Смърч, Кипарис, Сладка мента и Вирджинки кедър. Дифузирайте няколко капки Sniffle Stopper, за да помогнете на вашето дете да диша по-лесно. Разредете от 3-5% в любимото ви базово масло и нанесете върху гърдите и под носа.

Етеричните масла от Ела, Смърч и Кипарис подпомагат затруднетото дишане. Розалина подобрява работата на дихателната система и има антибактериални свойства, които предпазват от усложнения. Сладката мента осигурява освежаващ прилив на енергия, като същевременно спомага за подобряване на концентрацията и облекчаване на емоционалната възбуда. А Вирджинският Кедър отпуска гладката мускулатура и подобрява дишането.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *