Количка
Терапия за коса: Етерични масла за косата

Терапия за коса: Етерични масла за косата

Всеки заслужава да блести, а това особено се забелязва, когато косата е лъскава, поддържана и богата. Грижата за косата надхвърля постигането на лъскави кичури; това е един път към повишаване на цялостното ни настроение и увереност. Включването на грижата за косата в нашата рутинна грижа за себе си може да бъде именно освежаващата промяна, от която се нуждаем. В края на краищата, да се чувстваш страхотно започва с това да изглеждаш страхотно, а сияйната коса е идеалната стъпка, от която да започнем.

Подхранване за здрава косата

Пищните кичури започват отвътре. Пълноценната диета, богата на хранителни вещества, влияе пряко върху здравето на косата. Освен косата, изборът ни на диета отразява нашата грижа за себе си и цялостното ни благополучие. Подхранвайки телата си, ние подобряваме умствената и физическата си жизненост. Даването на приоритет на храненето е холистичен акт на грижа за себе си, подчертаващ връзката между нашия външен вид и вътрешното здраве. Когато инвестираме в добро хранене, ние се грижим не само за косата си, но и за себе си.

Терапия за коса: Етерични масла за косата

Скалпът служи като основа, от която косата процъфтява. Грижейки се за здравето на скалпа е не само полезно; това е от съществено значение за стабилен растеж на косата. Създаването на чиста, добре подхранена основа ще проправи пътя за укрепени фоликули и по-дълга, жива коса. Нашият Бленд Терапия за Коса (Hair Therapy Essential Oil Blend) ще почисти скалпа, ще регулира нивата на омазняване и ще активизира кръвообращението, след което скалпа ви ще бъде ревитализиран и дълбоко хидратиран. Освен това  Бленд Терапия за Коса (Hair Therapy Essential Oil Blend) ще укрепне косата и ще  събудите вродения й блясък. Този изцяло натурален продукт ще подсили косата ви от корена до върха.

Как да използвате– Винаги разреждайте тази смес до 1-2% преди употреба върху скалпа и косата.

Добавете 9-18 капки на 30мл. (или около 4-9 капки на супена лъжица) към вашия шампоан и/или балсам. Разбъркайте старателно преди измиване на косата както обикновено.

Направете свой собствен серум за коса, като добавите тази смес към любимите си базови масла и я нанесете върху скалпа и кичурите си. Оставете да действа поне 30 минути (или цяла нощ, ако желаете), преди да изплакнете с шампоан.

Терапия за коса: Етерични масла за косата

Редовно почистване на косата

Честотата на измиване на косата ще варира в зависимост от вашия уникален тип коса и начин на живот. Когато дойде време за измиване, изберете шампоан без сулфати, съчетан с дълбоко хидратиращ балсам. Подобрете този режим, като добавите няколко капки Бленд Терапия за Коса (Hair Therapy Essential Oil Blend) към вашия шампоан или балсам. Тази смес, богата на чисти етерични масла, е предпочитана за подобряване на здравето на косата и скалпа, борбата с косопада и насърчаването на буйна, сияйна коса. Докато нанасяте продуктите, направете нежен масаж на скалпа. Това активира кръвообращението, подпомага растежа на косата и служи като терапевтичен момент за релаксация. С правилните продукти и нотка търпение, превърнете рутинната си грижа за косата в подмладяващо изживяване за грижа за себе си.

Терапия за коса: Етерични масла за косата

Бленд Терапия за Коса (Hair Therapy Essential Oil Blend) съдържа етерични масла от Розмарин, Салвия скларея, Бергамот, Атласко кедрово дърво, Лавандин и Копайба

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *