Количка
Какво трябва да знаем за Детски Бленд Имунна Бомба (Immune Boom)

Какво трябва да знаем за Детски Бленд Имунна Бомба (Immune Boom)

Ароматерапията е много интересна и обширна наука. Но, съгласете се с мен, за да навлезеш в дълбочина и да познаваш етеричните масла, се изисква много време и средства. Като любител на натуралните аромати и на етеричните масла в частност, аз отчитам колко много познания са нужни, за да съчетаеш етеричните масла така, че да получиш желания резулта. Това е и причината да започна тази поредица от статии, а именно как правилно да подберем маслата според нашите нужди.

В Ароматерапията е много важно да определим точната емоция или точната причина за дадено състояние, за да изберем подходящото масло или комбинация от масла.

Плант Терапи (Plant Therapy) са помислили за всичко- те имат готови блендове за всяка нужда, за всяка емоция, за всяко наше състояние. Не е нужно да купуваме десетки масла и да ги комбинираме сами. Може да се доверим на готовите блендове, които са създадени, за да отговорят на всяка наша нужда.

И така, днес ще направим по- задълбочен анализ на Детски Бленд Имунна Бомба на Плант Терапи (Immume Boom Plant Therapy ) и кратко разяснение кога e най- удачно да се използва!

Отварям една скоба с разяснението, че всички блендове на Plant Therapy са формулирани от Робърт Тисеранд, световно известен експерт по безопасност на етеричните масла.

Детски Бленд Имунна Бомба на Плант Терапи (Immume Boom Plant Therapy ) е създаден за поддържането на здрава имунна система. Използвайте Имунна Бомба, когато детето ви е настинало или за да му помогнете да бъде здраво и да насърчите изчистването на дихателните пътища. Този бленд съдържа етерични масла от Лимон, Палмароза, Копър, Петигрин, Копайба олеоресин и Тамян картерии. Имунна бомба е безопасна за деца от 2-10 години, но е чудесна и за възрастни.

 

Какво трябва да знаем за Детски Бленд Имунна Бомба (Immune Boom)

Създайте сутришна рутина като разредите Детски Бленд Имунна Бомба на Плант Терапи (Immume Boom Plant Therapy ) с базово масло в съотношение 2-4% и масажирайте гърдите и ходилата на детето си, за да го предпазите за целия ден. Дифузирайте няколко капки на режим 30 минути работа, 30 минути почивка, за да се предпазите от вируси и настинки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *