Количка
Ароматерапията и постигането на целите ни

Ароматерапията и постигането на целите ни

Имате ли дълъг списък с цели, които искате да постигнете през 2023 г.? Може би все още обмисляте области, в които бихте искали да се подобрите. Където и да се намирате в това пътуване, ние с Plant Therapy можем да подпомогнем процеса! Събрахме някои идеи и ги съчетахме с нашите любими етерични масла и съвети за ароматерапия, за да ви помогнем да постигнете целите си.

Ароматерапията и постигането на целите ни

Обичайте себе си заради своята уникалност и автентичност
Какво ви помага да се чувствате по-силни да прегърнете уникалното си аз? Тази година намерете това, което ви кара да се усмихвате и ви прави щастливи. Намерете това, което разпалва страстта ви към живота и живейте повече. Където и да сте, не забравяйте да бъдете спокойни и да се доверите на пътуването си. Имаме няколко уникални блендове, които могат да ви помогнат да постигнете тази достойна цел:

  • Ние избираме Бленд Самочувствие (Self Esteem) за този допълнителен тласък на увереност, когато имате нужда от него.
  • Препоръчваме Бленд Сърдечна Чакра (Loving Compassion), защото привлича положителна енергия и насърчава безусловната любов към себе си и другите като ни прави състрадателни и отворени към приемане.
  • Дифузирането на Бленд Без тревожност (Worry Free) може да ви помогне да повдигнете духа си, да успокоите нервността и да облекчите чувството на безпокойство, тревожност и стрес.

Ароматерапията и постигането на целите ни

Дайте си повече време за почивка и презареждане
Склонни сме да се поддаваме на суматохата на ежедневието си. Уплътняваме графиците си и запълваме свободното си време с безкрайнo натоварена програма. Ако не си дадем необходимата почивка, скоро ще ни липсва енергията, от която се нуждаем, за да поддържаме темпото.

Ето няколко идеи, които ще помогнат за постигането на тази цел:

Опитайте се да спите по едно и също време всяка вечер. Можете дори да настроите аларма за сън на телефона си. Създаването на здравословна рутина ще ви помогне да получите по-качествен сън. Опитайте нашите смеси Бленд Блажени сънища (Blissful Dreams), Детски Бленд  Лека Нощ (Nighty Night), Детски Бленд Сладка Дрямка (Sweet Slumber) или Бленд Релакс (Relax), за да ви помогнем да попаднете в страната на сънищата.
Медитацията е отличен начин да заземите тревожната енергия и да успокоите заетия си ум. Дифузирането на някое от тези масла е много полезно за създаване на успокояваща и заземяваща среда- Бленд Медитация (Meditation), Етерични масла от Дърво Хо, Пачули и Пало Санто.

Ароматерапията и постигането на целите ни

Изградете по-здравословни навици
Може би сте чували за психологията зад оправянето на леглото ви всяка сутрин. Като изпълните тази една малка задача сутрин, това ще ви насърчи да бъдете по-продуктивни и да изпълнявате повече задачи през деня. Ако искате да изградите по-добри навици тази година, оправянето на леглото сутрин е идеално начало. Изграждането на по-добри навици ще бъде по-лесно, ако сме последователни в малките неща. Тази практика работи в други области на живота ни, независимо дали започваме нова фитнес рутина, спестяваме пари или се организираме. Ето някои от любимите ни масла за поддържане на концентрацията и изграждане на по-здравословни навици.

Бленд Енергия (Energy) – направен от комбинация от психически енергизиращи и стимулиращи масла, всички известни с това, че повишават фокуса и помагат да поддържате ума си остър.
Бленд Жизненост (Invigor Aid) – етеричните масла в тази смес ще повишат бдителността и способността ви да се фокусирате и концентрирате.
Детски Бленд Hocus Focus – разработен, за да подпомогне фокусирането и да се бори с безпокойството. Позволява да се концентрирате и да останете в дейността, която извършвате.
Бленд Яснота (Clarity) – помага за подобряване на паметта и умствения фокус. Чудесен избор, когато работите по важни проекти или всякакви задачи, изискващи ясна и решителна умствена дейност.

Ароматерапията и постигането на целите ни

Освободете място за връзка
Проучванията показват, че здравословните връзки могат да подобрят физическото благосъстояние и цялостното щастие. Срещата с приятел на кафе или разходката с любим човек води до намаляване на стреса, освобождаване на окситоцин и увеличаване на чувството на благодарност.

Ароматерапията и постигането на целите ни

Създайте повече време за забавление и приключения!
Независимо дали става въпрос за танци под дъжда, караоке с приятели или качване на реактивен самолет и изследване на земното кълбо, запазете място за преживявания! Разходката  също е отлична възможност за приключения. Потърсете местен горещ извор и избягайте за деня, карайте тандемно колело с приятел, посетете любимия си ресторант или парк, където можете да гледате звездите. Това достатъчно, за да си прекарате страхотно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *