Количка
В един тон с хармонията

В един тон с хармонията

Ароматерапията е начин да освободим тялото от натрупаното напрежение и стрес. Чрез дифузирани чисти етерични масла и готови блендове, тя може да намали тревожността, да балансира съзнанието и най-вече да допринесе за по-здравословна атмосфера у дома.

Затова в пет поредни седмици Home Aromatherapy ще гостува на Mall Plovdiv. На ниво +1 в търговския център всеки ще може да научи повече за ползите от ароматерапията и дифузирането на  етерични масла.

Също така чрез индивидуална консултация с ароматерапевт, всеки посетител ще разбере повече за приложението на етеричните масла, как те намаляват тревожността и стреса, и как допринасят за по-чиста и уютна среда у дома или в офиса. Блендовете могат да имат както успокояващ ефект, така и стимулиращ имунитета или облекчаващ симптомите на алергии.

Събитието ще се проведе от 15 април до 15 май 2022 г. включително, всеки ден от 11:00 от 20:00 часа на ниво +1 в Mall Plovdiv. Ароматерапията ще включва максимално широко приложение, включително подходяща за деца над 2г., с изключение на петък и неделя, когато блендовете ще са подходящи само за възрастни.

Индивидуални консултации с ароматерапевт се провеждат в следните дни и часове, като всяка консултация е 20 минути и се предоставя само на пълнолетни лица:

Четвъртък и петък: 17:00 – 20:00 часа

Събота и неделя: 11:00 – 20:00 часа

Часовете за индивидуална концултация са с предварително записване на Рецепция в Mall Plovdiv – на място или на телефон 0885 963 434.

Графикът не важи за 22.04.-25.04. (Великден) и 06.05. (Гергьовден)

Достъпът до помещението за ароматерапия и участието в индивидуална консултация са напълно безплатни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *