Количка
Нов начин за дифузия в движение – Запознайте се с нашия Кристален Дифузер за Кола

Нов начин за дифузия в движение – Запознайте се с нашия Кристален Дифузер за Кола

Обичате да дифузирате у дома, дръжте личен инхалер до себе си по всяко време за спешни случаи и вероятно носите бижута за ароматерапия. Но най-пренебрегваното пространство в живота ни за дифузиране е очевидно нашата кола!

Според едно проучване американците прекарват 18 дни в годината или повече в колите си и поне 8 часа седмично. В България статистиката не се различава значително… Тогава не е чудно, че колата ви може да стане почти втори дом, почти продължение на вас самите. Същото проучване съобщава, че 45% от хората са плакали, когато е трябвало да се откажат от превозно средство, към което са били привързани (знам, случвало ми се е!), което показва колко важно може да бъде времето, прекарано в колата ви.

Това е и пропусната възможност – времето, прекарано в колата, е 8 часа седмично, което бихме могли да използваме, за да подобрим психическото и физическото си здраве, вместо да беснеем срещу шофьорите около нас или да броим минутите, докато се приберете у дома. Тук идва нашият най-нов задължителен аксесоар за ароматерапия. Запознайте се с нашия кристален Дифузер за Кола на Plant Therapy!

Кристален Дифузер за Кола- шикозна пасивна дифузия- разгледайте тук!

Нов начин за дифузия в движение – Запознайте се с нашия Кристален Дифузер за Кола

Получете елегантна дифузия в движение с Кристален Дифузер за Кола на Plant Therapy. Направете пътуването си много по-поносимо – необходими са само 5-6 капки от любимото ви етерично масло или бленд, за да напълните колата си с аромата, който харесвате. Простата, лесна за използване магнитна ключалка, и сменяемият пълнител правят този дифузер вашият любим аксесоар за колата. Оформен като дълъг черен фасетов камък, този дифузер изглежда като кристал, когато светлината го озари по време на шофиране.

Какво е пасивна дифузия?

Нов начин за дифузия в движение – Запознайте се с нашия Кристален Дифузер за Кола

Пасивната дифузия се определя като „естественият процес, при който атомите, молекулите или йоните на различни вещества се смесват поради тяхното спонтанно произволно движение“.

Вече знаете, че можете да се възползвате от предимствата на етеричните масла, като просто поднесете бутилка етерични масла до носа си и вдишвате. Но използването на дифузер за етерични масла, като Кристалният Дифузер за Кола, ви позволява да се насладите на предимствата на етеричните масла безопасно, докато шофирате или просто се возите.

Вдишването е ефективен метод за използване на етерични масла, така че направихме нашия кристален Дифъзер за Кола преносим и много удобен за използване. Пълнителят има защитна кристална обвивка, което помага по-малко да се изпаряват етеричните масла.

Кристалният Дифузер за Кола работи по същия начин, по който работят личните инхалери за ароматерапия: като накапете етеричните масла върху пълнителя. Ако искате личен и бърз достъп до предимствата на етеричните масла без нужда от вода или електричество, където и да искате да отидете, Кристалния Дифузер за Кола е чудесен избор.

 

Как да използвате Кристалния Дифузер за Кола?

Нов начин за дифузия в движение – Запознайте се с нашия Кристален Дифузер за Кола

Кристалният Дифузер за Кола е лесен за използване! Придържа се с магнит, така че просто издърпайте двете половини, за да стигнете до пълнителя вътре.

Инструкции

Хванете основата на металната скоба и издърпайте капака на кристалния магнит.
Добавете 5-6 капки етерично масло равномерно върху пълнителя.
Поставете капака на кристалния магнит обратно върху основата на металната скоба
Закрепете дифузера към вентилационния отвор на автомобила.
Независимо дали харесвате подложката ви за пълнене напълно напоена или използвате само няколко капки, това ще напълни колата ви с аромат.

Един последен съвет: Уверете се, че вашите етерични масла отиват от страната на пълнителя, която е обърната към вентилационния отвор за максимален аромат!

 

Съвети как да извлечете максимума от вашия дифузер Crystal Carfresh

Очевидно нашият Кристален Дифузер за Кола е безопасен! Но за да се възползвате максимално и дълго от негор, имаме няколко съвета:

Използвайте пълнителят, включена в комплекта. За най-добър резултат ви препоръчваме да използвате етерични масла на Plant Therapy.
Смесването на различни етерични масла на един пълнител ще крие риск от смесване на ароматите.
Моля, не съхранявайте етерични масла в автомобил с високи температури и в автомоб, който е паркиран на слънце.
Етеричните масла са силно концентрирани и винаги трябва да се работи внимателно, включително количеството за всяка употреба.
Измийте ръцете си след работа с пълнителя, за да предотвратите дразнене на очите или кожата.
Избягвайте капенето или разливането на етеричното масло, за да предотвратите оцветяване. Ако случайно разлеете етерично масло, избършете го незабавно.
Да се ​​пази от деца под 3 години и домашни любимци, за да се избегне случайно задавяне или поглъщане.
Не използвайте други материали за пълнител – това може да промени ефикасността на етеричните масла.
Имайте предвид, че топлината или климатизацията ще повлияят на това как миризмата на маслото прониква в колата.
Добавете още етерични масла, ако е необходимо, когато ароматът започне да избледнява.

Колко често трябва да сменяте пълнителите?
Колкото често е необходимо, това наистина е лично предпочитание. Ще забележите, че е време да смените пълнителя, когато спре да задържа аромати достатъчно дълго.

 

Помогнете! Не мога да помириша маслата си!
Не усещате миризмата на етеричните масла? Може да има няколко причини, които причиняват този проблем:

• Твърде малко етерично масло в пълнителя
• Пълнителят може да се износи след продължителна употреба

За да коригирате този проблем, можете да направите следното:

• Помислете за добавяне на повече масло според личните предпочитания.
• Моля, сменете с нов пълнител.

 

Мога ли да държа етерични масла в колата?

Нов начин за дифузия в движение – Запознайте се с нашия Кристален Дифузер за Кола

 

Кристалният Дифузер за Кола може да се съхранява в колата и ще бъде напълно изряден при температури до 85 градуса. Но не дръжте маслата си в колата! По принцип етеричните масла имат най-дълъг срок на годност, когато се съхраняват на хладно и сухо място.

Етерични масла за автомобилна болест:

Нов начин за дифузия в движение – Запознайте се с нашия Кристален Дифузер за Кола

Вече описахме защо е добре да се разсейвате по време на пътувания. Една от основните причини за това е, че  гаденето може да бъде сериозен проблем. Дифузирането на етерични масла за поддържане на храносмилателното здраве може потенциално да бъде полезно за избягване на този проблем.

Кои масла да изберем за път?

Мента: Свежо и познато, етеричното масло от мента е идеалният приятел, който да вземете със себе си на път. Гади ви се? Ментата помага за отпускане на мускулите на стомашно-чревния тракт. Известна е с това, че облекчава чувството на гадене, особено предизвикано от возене в кола.

CO2 екстракт от корен от джинджифил: Вероятно сте чували за бисквитки с джинджифил и газирани напитки от джинджифил, които помагат на стомаха, нали? Е, същата концепция важи и за етеричното масло от джинджифил. Доказано е, че поддържа здрава храносмилателна система като цяло, но особено когато изпитвате гадене. Вдишването му дълбоко е толкова бърз и лесен начин да успокоите стомаха и да получите известно облекчение!

Кардамон: Това пикантно и топло етерично масло е чудесно средство за облекчаване на гадене, коремни спазми и газове. Това го прави идеален избор за дълги пътувания с кола, които могат да причинят дискомфорт.
Използвайте тези масла самостоятелно или ги смесете заедно, за да създадете много ефективна смес за вашия Кристален Дифузер за Кола, която ще ви помогне да поддържате коремите спокойни и удобни!

Бленд На Път(Travel): Тази уникална комбинация е специално създадена за моментите, в които сме на път. Приповдигащите масла от Портокал и Лимон предлагат своите ярки аромати, докато Черен пипер и Балсамова ела носят енергизиращи ползи за сместа. И накрая- Джинджифилът и Ментата помагат за успокояване на гаденето. Независимо дали сте в самолет, влак или автомобил, тази комбинация може да спомогне за насърчаване на фокуса и да направи пътешествията ви приятни.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *