Количка
Етерични масла и преходът към есента

Етерични масла и преходът към есента

Етерични масла и преходът към есента

Есенният сезон е един от най-натоварените и вълнуващи периоди на годината. Независимо дали започвате нова учебна година или се подготвяте за предстоящите по-хладни месеци, ще намерите комфорт и удоволствие в най-смелите, богати и уютни аромати на есента. Есенните аромати са идеални за преминаване към втората половина на годината. От една страна, те могат да ви помогнат да се почувствате по-вдъхновени и енергични, за да се върнете в училище. Много смеси също са полезни за преодоляване на предизвикателствата на есенните спортове, сезонното облекчаване на стреса и връщане в празнично настроение.

Ако се интересувате от използването на етерични масла, за да посрещнете с усмивка и тази есен, прочетете нашето ръководство за най-добрите аромати за сезона и как да ги използвате. Ще откриете как есенните етерични масла предлагат естествен начин да се развивате в класната стая, да играете на терена и да празнувате на празничната трапеза. Освен това ще можете да разгледате някои от най-добрите смеси и приложения за вашия график и лични нужди, за да можете да се възползвате максимално от сезона и да се насладите на по-добър начин на живот.

Обратно на училище или онлайн обучение

Етерични масла и преходът към есента

Без значение дали отивате в колеж или изпращате децата си в клас, комбинацията от етерични масла за връщане в училище и нова рутина преди лягане може да ви осигури по-светли сутрини и по-продуктивни дни. Един от най-добрите начини да се почувствате по-ентусиазирани и бдителни за учебния ден е да заспите по-рано.

Вечерта преди училище вълнението може да управляват вашето домакинство. Ако имате нужда да се подготвите за сън, вземете топла вана или изпийте чаша горещ чай. Можете също да опитате да използвате етерично масло от Ветивер. Неговият опушен, дървесен аромат едновременно отпуска и напомня за тиха гора през есента. Тъй като е част от нашият бленд Сладка Дрямка(Sweet Slumber), който включва подходящи масла за деца, всички във вашето семейство могат да му се насладят. Когато остават 30 минути преди лягане, добавете 2-3 капки към любимия дифузер. След като поставите глава на възглавницата си, може да се изненадате колко лесно е да преброите овцете.

Ако търсите по-мек аромат, има много етерични масла, подходящи за деца, които помагат за насърчаване на съня. Препоръчваме сладкото и пищно етерично масло от Лавандула за сън, тъй като децата са склонни да харесват аромата повече от всеки друг. Ако не сте сигурни как да използвате маслото от Лавандула за сън, комбинирайте със Сладък портокал и Ванилия.

Натоварените дни и връщането в училище може да предизвикат трудности с мотивацията или настроението. Ако търсите етерични масла за сън и тревожност, нашата смес Баланс(Balance Synergy) е идеална за заети майки, които нямат свободна минута. Включва няколко от най-успокояващите и подмладяващи етерични масла за жени, включително Индрише, Иланг Иланг  и Жасмин Абсолю. След като малките си легнат, направете приятна вана с няколко капки от сместа или се насладете на масаж с описаните масла.

За да помогнете на децата си да се отпуснат при започване на детска градина или ясла(о, да , знаем колко трудно може да е това понякога!), използвайте Детски Бленд Calming the Child, който е безопасен дори за на- малките деца.

Дифузиране в класната стая или по време на учете- защо не?!

Етерични масла и преходът към есента

Етеричните масла в класната стая или когато децата са онлайн могат да създадат релаксираща и вдъхновяваща среда. Използвайте детски Бленд Време за Учене(Study time). Съдържа етерични масла от Петигрин, Бергамот, Атласки Кедър, розов Грейпфрут, Лавандула и Ветивер, които помагат за мощен тласък във фокуса за деца (и възрастни). Балансиращите и успокояващи масла, използвани в Study Time, са идеалната комбинация, която помага на децата да бъдат концентрирани и да изострят фокуса си.

Масла за повишаване на имунитета

Етерични масла и преходът към есента

И накрая, повече позитивност и по-малко стрес са полезни за дългосрочното здраве, но също така могат да допринесат за по-силна имунна система. Намалете боледувето през есента, като използвате масла, които да ви помогнат да си починете и да се грижите за себе си. Едно от най-добрите лекарства за есенни алергии е маслото от Copaiba Oleoresin. Комбинирайте една капка от този гладък и сладък екстракт, открит в дървесния балсам, с капка Кориандър, капка Черен пипер в две чаени лъжички  базово масло по ваш избор, след което направете масаж на гърдите. Прилагайте го по всяко време, за да избегнете есенни алергии или вируси. Или се доверете на нашите готови смеси за повишаване на имунитета при деца- Детски Бленд Имунна Бобма(Immune Boom) и Бленд Защитник(Defender)

Поканете есента в дома си с някои типични за сезона етерични масла

Етерични масла и преходът към есента

Насладете се на есенните аромати на Бор, Ела, Смърч, Мента, Кипарис, както и на дървенсите аромати на Кедрово дърво, Ветивер и Копайба. Освен приятният аромат, който те носят, ще ви предпазят от вируси, настинки и алергии в преходния период към зимата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *