Количка
Етерични масла и започване на учебната година

Етерични масла и започване на учебната година

Можете ли да повярвате, че лятото приключи? Независимо дали сте готови за това или не, е време учениците да започнат училище. И ние сме тук, за да ви съдействаме!

Никога не е твърде рано да започнете да мислите как да подготвите децата си и себе си за предстоящата учебна година. Подготовката е първата стъпка към изграждането на солидна основа за успешна година. Когато преходът от лятното към учебно време е плавен, всичко просто си идва на мястото.

За да помогнем на вас и вашето семейство, ние създадохме няколко перфектни пакета, подходящи за плавно преминаване от летен на учебен режим. Всеки от тях включва едни от най-добрите продукти, с които да помогнете на децата, на тийнейджърите и на себе си със завръщането в училище.

Стартов пакет за първи учебен ден

 

Етерични масла и започване на учебната година

Началното училище може да бъде стресиращо. Като възрастни е лесно да забравим колко обезсърчаващи могат да бъдат всички задачи. Математика, проекти за оцветяване, борещи се за постигане на перфектно писане и запомняне на всички тези граматични правила – о, Боже мой! Помогнете на децата си да останат будни, спокойни и съсредоточени с пакет, направен само за тях!

Пакетът за първия учебен ден за деца включва 10 ml бутилки от:

  • Детски Бленд Време за училище Study Time
  • Детски Бленд Имунна бомба Immune Boom
  • Детски Бленз Успокояване на детето Calming The Child

 

Tова е идеалният комплект, който ще помогне на младите умове да започнат учебната си година по най- лесния и приятен начин!

Мечтан пакет за юноши

Етерични масла и започване на учебната година

Разбира се, ние сме подготвили и най- подходящия пакет за следващото поколение- юношите!

Тези независими мислители, поемащи риск, имат много предизвикателства. Да останеш на върха на взискателната училищна работа, да се придвижваш в сложни социални ситуации и да се подготвиш за бъдещето си, докато все още се учиш как да оценяваш себе си, е само част от ежедневието за днешните тийнейджъри. Помогнете им да използват безграничния си потенциал с този пакет, създаден с мисъл за тях.

Комплектът включва 10 ml бутилки:

  • Бленд Яснота Clarity
  • Бленд Енергия Energy
  • Бленд Без Тревожност Worry Free
  • Бленд при вируси и настинки Germ Fighter     

Независимо дали имат нужда от помощ, за да останат съсредоточени при учене, да се освежат по -лесно като станат от леглото, да успокояват емоциите си или да поддържат имунната си система силна, нашият Мечтан пакет за юноши е точно това, от което имат нужда!

 

Комплект за родители

Етерични масла и започване на учебната година

Родители, не се притеснявайте! Подготвили сме нещо и за вас! С цялата суматоха, която носи новата учебна година, знаем, че може да се нуждаете от малко подкрепа.

Насладете се на Комплекта за родители, който съдържа 10мл. бутилки от:

  • Бленд Жизненост Invigor Aid
  • Бленд Релакс Relax
  • Детски Бленд при вирусни и настинки Germ Destroyer

Тези три бленда са подбрани специално, за да останете спокойни, над ситуацията и да се насладите на всеки един момент на вашите пораснали деца.

 

419 488 71

54121381948

741

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *