Количка
Ароматерапия по време на път

Ароматерапия по време на път

Кой не обича екскурзиите? Пътуването със семейството и приятелите е чудесен начин да се свържете, да презаредите отношенията си и да изживеете нови приключения. За тези, които предпочитат да пътуват самостоятелно, това е чудесен начин да възстановите ума и да възбудите сетивата. Колкото и вълнуващо да е планирането на предстоящото ви пътуване, то може да бъде и стресиращо. Независимо дали става въпрос за картографиране на маршрута ви или запомняне какво да опаковате (не забравяйте вашите етерични масла!), Това е много работа. Plant Therapy са помислили и за вашето пътиване! В тази статия ще ви предоставим нашия списък за пътуване. Преносим дифузер, Пасивен Лотус дифузер и Бленд от етерични масла за пътуване е точно това, от което се нуждаете, за да се насладите на ароматерапията на път!

Ароматерапия по време на път

Преносим usb дифузер Бруно

Когато дифузерът е преносим, това ви позволява да носите етеричните си масла по всяко време и навсякъде, където отидете. Можете да използвате дифузера си в колата като използвате USB кабела на зарядното устройство, който е включен в комплекта на вашия дифузер. Нашият преносим usb дифузер Бруно е идеалният спътник за пътуване. 

Ароматерапия по време на път

Детски Бленд На Път(Travel)

Нашият Блен На Път(Travel) е точно това, от което се нуждаете за всички ваши предстоящи планове за пътуване, и е безопасна за цялото семейство! Тази уникална комбинация от Портокал, Лимон, Черен пипер, Балсамова ела, Сладка Мента и Джинджифил е подходящ за деца, възрастни, бременни жени и кърмачки. Дори и за домашните ни любимци! Този Бленд в създаден от Ароматерапевтите на Plant Therapy специално за хора, които пътуват и изпитват неблагоприятните ефекти от пътя. Яркият аромат на Портокал и Лимон ще ви помогне да поддържате добро настроение, докато Черният пипер и Балсамовата ела помагат за  енергично настроение, като ви държат будни. Ползите на този бленд обаче не спират дотук! Със сместа от Сладка мента и Джинджифил, той също така ви помага да преодолеете гаденето от движенията. Независимо дали сте в самолет, влак или автомобил, тази комбинация може да помогне за насърчаване на фокуса и да направи пътешествията приятни.

Ароматерапия по време на път

Етеричните масла могат да се използват, разредени предварително в ролон шишенца или в персонални инхалери. Как да си направите ролон и инхалер за път? Свържете се с нас, за да разберете!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *