Количка
4 начина да използвате етеричното масло от Дърво Хо(Ho Wood)

4 начина да използвате етеричното масло от Дърво Хо(Ho Wood)

Разгледайте нашето етерично масло от Дърво Хо(Ho Wood) на Plant Therapy тук!

Дървото Хо(Ho Wood) е с латинско наименование Cinnamomum camphora. Има дървесен, цветен и камфоров аромат.

Терапевтични ползи:
– Насърчава спокойна атмосфера
– Невероятно успокояващо масло поради високото си съдържание на линалоол.
– Оставя приятен охлаждащ ефект върху кожата, когато се прилага локално.
– Помага за успокояване на зачервената и сърбяща кожа.
– Помага за облекчаване на дихателните симптоми в резултат на обикновена настинка и сезонни алергии
Подходящо за деца!

4 начина да използвате етеричното масло от Дърво Хо(Ho Wood)

Инструкции за разреждане:
Разредете до 2-5% в базово масло и нанесете върху зачервена или раздразнена кожа.

Инструкции за дифузия:
Добавете няколко капки към вашия дифузер, за да се насладите на релаксиращите ползи. Смесете с лавандула за невероятно успокояваща смес или с цитрусово масло за приповдигаща, но релаксираща смес.

Съчетава се добре с:
Бергамот, Босилек, Кедрово дърво, Римска и Немска лайка, Лавандула, Лимон, Розмарин, Сандалово дърво, Иланг Иланг

Етеричното масло от Дърво Хo има много невероятни предимства освен мекият дървесен аромат с нотка на цветя. Също така е чудесна алтернатива на маслото от розово дърво, което е застрашен вид и трябва да се избягва. Също така си струва да се отбележи, че на нашето етерично масло от Ho Wood е с премахнат сафрол (канцероген), което го прави да ухае по-добре и го прави по-безопасно за употреба.

Всичко за Линалоола

4 начина да използвате етеричното масло от Дърво Хо(Ho Wood)

Маслото от Ho Wood съдържа едно от най-големите количества линалоол. Линалоолът е химично съединение, което е известно със способността си да спомага за успокояване, отпускане и премахване на безпокойството. Намира се и в други успокояващи масла като Лавандула, Мащерка Linalool и семена от Кориандър. Резултатът е масло, което ще ви помогне да се чувствате спокойни и отпуснати след дълъг ден. Дифузирайте 30 минути преди лягане, за да усетите неговите ползи. За тези, които не могат да използват Лавандула, но въпреки това се нуждаят от успокояващо масло, това е чудесен заместител.

Успокоява и охлажда

4 начина да използвате етеричното масло от Дърво Хо(Ho Wood)

Освен че е изключително успокояващо, маслото от Ho Wood е и едно от малкото масла, които имат охлаждащ ефект върху кожата, когато се прилагат локално. Ментата обикновено се използва, поради съдържанието на ментол. Въпреки това Ho Wood съдържа достатъчно камфор, за да предизвика подобен, макар и по-леко охлаждащ ефект. Това го прави фантастичен избор при зачервена, сърбяща или раздразнена кожа.

Сбогувайте се с настинката

 

4 начина да използвате етеричното масло от Дърво Хо(Ho Wood)

 

Точно от това масло имате нужда, когато времето е променливо или рязко застуди. Ho Wood може да ви помогне да облекчите дишането си и да поддържа дихателната система. И когато се борите с настинка то идва на помощ, за да се справите със запушен нос или кашлица. Най-хубавото е, че е чудесно и за облекчаване на подобни симптоми, които са резултат от сезонни алергии.

Бъдете позитивни

4 начина да използвате етеричното масло от Дърво Хо(Ho Wood)

Съдържанието на линалоол, което прави Ho Wood отлично за релаксация масло, е причината да бъде толкова успокояващо масло. То може да помогне за облекчаване на безпокойството и за положителна промяна във възгледите. Когато искате да създадете приповдигната и успокояваща атмосфера, дифузирайте масло от Дърво Хо с цитрусови масла като бергамот, грейпфрут или мандарина.

One comment

  1. Христо Филев

    Интересен аромат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *