Количка
Всичко, което ви е нужно да знаете за пасивните дифузери

Всичко, което ви е нужно да знаете за пасивните дифузери

Обичате етеричните масла. И ние обичаме да намираме всички начини да им се наслаждаваме в домовете си. Приемаме, че имате най-любимото си масло и ултразвуков дифузер в най-важните си стаи. Ако сте решили да опитате пасивна дифузия, може да ви се стори, че е малко по-различно. Но въпреки че пасивната дифузия е по-финна от другите форми, тя има много ползи.
Пасивна срещу активна дифузия
С активна дифузия, обикновено чрез ултразвуков дифузер или нубилайзер, вашите етерични масла се изпомпват във въздуха и се разпръскват в цялото пространство. Дифузерът може да запълни по-големи стаи с аромата на вашето любимо етерично масло. И когато използвате режим на работа и почивка, ще получите свеж аромат през целия ден (или през нощта).
Пасивната дифузия действа много по-различно, тъй като няма нищо, което изтласква маслата във въздуха. Те се изпаряват сами и леко ароматизират въздуха около пасивния ви дифузер, докато ароматът се разсее напълно.
Предимства на пасивната дифузия
Тъй като пасивната дифузия е толкова финна, може би се чудите защо да се занимавате с всичко това? Тъй като пасивната дифузия е толкова фина, тя я прави идеална за ароматизиране на малки пространства като малка стая с бюро, малка баня, кола или нощно шкафче. Необходими са само няколко капки и можете да се насладите на фокусиращата смес на Детски Бленд Време За Учене(Study Time) , докато работите, или да поемате успокояващите аромати на Детски Бленд Сладка Дрямка(Sweet Slumber), докато спите. Пасивната дифузия е един от най-добрите начини да се насладите на вашите етерични масла, без да се притеснявате, че ще безпокоите други хора . Ако почувствате, че етеричните масла са прекалено силни и ароматни за вас, пасивната дифузия ще бъде добър начин да се възползвате от маслата, без те да са твърде силно ароматни или дразнещи.

 

Нашият Пасивен Лотус Дифузер можете да откриете тукПасивен Лотус Дифузер

Най- продаваният ни модел дифузер вижте тукДифузер Ваза

Най- предпочитаният ни Небулайзер вижте тукАрома Небулайзер с вградена батерия
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *