Количка
Кой бленд против вируси и за повишаване на имунитета да изберем

Кой бленд против вируси и за повишаване на имунитета да изберем

Екипът на Plant Therapy вярва, че предоставя на своите клиенти възможно най-доброто преживяване, като същевременно им помага да постигнат пълноценен живот. И част от това е да живеете щастлив, здравословен живот. Ние предлагаме няколко смеси за борба с вирусите и повишаване на имунитета, които ще ви подпомогнат и да укрепите тялото и цялостното си благосъстояние. Нека да разгледаме някои от тези невероятни блендове, за да можете да решите кой е подходящ за вас и вашето семейство.

Кой бленд против вируси и за повишаване на имунитета да изберем

Germ Fighter

Germ Fighter е създаден, за да ви предпази от сезонни вируси и симптоми, които се появяват предимно през зимата (напоследък и по всяко време). Той съдържа някои от най-силните етерично-маслени растения, които  природата може да предложи. Germ Fighter ще ви помогне да поддържате тялото си в повишена готовност, ако то бъде изложено на нежелани заплахи като вируси и настинки. За да се предпазите от вируси, смесете една капка Germ Fighter в една супена лъжица от любимото ви базово масло и масажирайте краката си преди лягане и отново след събуждане. Germ Fighter също ухае страхотно, когато се дифузира! Просто не забравяйте да го дифузирате на режим с прекъсване (препоръчваме дифузерът да бъде 15 минути включен, 30-60 минути направете почивка). И не забравяйте, че не е подходящ за деца до 12 години.

Кой бленд против вируси и за повишаване на имунитета да изберем

Germ Destroyer 

Детски бленд При Вируси И Настинки(Germ Destroyer) е нашият еквивалент на детската серия(KidSafe) на Germ Fighter. Той съдържа етерични масла от Сладък майоран, Смърч и Розалина, които са достатъчно нежни за деца, но същевременно много ефективни и мощни срещу вируси и сезонни нежелани заплахи. Тези масла не само са чудесни за деца, но са идеални и за възрастни. Бъдете сигурни, че с нашата смес Germ Destroyer цялото ви семейство ще бъде в добро здраве. Употребата е лесна. Нанесете 2-3% разреждане върху гърдите на детето, като използвате един от любимите му лосиони или кремове без аромат. Като алтернатива, използвайте нашата смес Germ Destroyer във всичките си любими домакински почистващи препарати за целогодишна поддръжка.

Кой бленд против вируси и за повишаване на имунитета да изберем

Immune Aid

Нека си го кажем. Като възрастен вероятно в ежедневието си имате навици, които не са най-добри за вашето тяло или имунната ви система. Дългите часове на работа, животът на кафе и поддържането на високи нива на кръвно налягане, грижата за вашия дом и семейство, допринасят за отслабване на имунната система, която се нуждае от тласък. Тук идва Бленд Имунна Помощ(Immune Aid) . Създаден от екип от ароматерапевти, този бленд ще ви помогне да поддържате здравето си и да поддържате цялостната функция на вашата имунна система. Бленд Имунна Помощ ще ви зарежда с енергия, той е идеален за ежедневна грижа за здравето, преди тялото ви да се изложи на нежелани вируси. Нанесете го върху шията и гърдите, разредени до 2% в любимото ви базово масло, или го дифузирайте във въздуха.

Кой бленд против вируси и за повишаване на имунитета да изберем

Immune Boom

Детски Бленд Имунна Бомба(Immune Boom) е нашият детски(KidSafe) еквивалент на Бленд Имунна Помощ(Immune Aid). Това е идеалният избор, когато искате да помогнете на децата си да бъдат здрави, като поддържате редовно имунна им система- п0 време на стрес, предизвикателства в училище или просто в ежедневието. Превантивно препоръчваме да дифузирате няколко капки Имунна Бомба(Immune Boom) във вашия дом сутрин преди училище. Можете също така да разредете във вашето любимо базово масло от 2-4% и да го нанесете по гръбнака на детето и по стъпалата му.

Кой бленд против вируси и за повишаване на имунитета да изберем

Defender

Нашият подходящ за деца(KidSafe) Бленд Защитник(Defender) е алтернатива на Immune Boom за тези, които не харесват аромата на копър,който е характерен за Детски Бленд Имунна Бомба(Immune Boom). Defender, подобно на Immune Boom, помага да подкрепите децата и семейството си срещу заплахата от сезонни заболявания с имуноподдържащите етерични масла от Червен портокал, Тамян, Лавандин, Хвойна и др. Defender работи перфектно, когато го дифузирате или когато се прилага върху гърдите и гръбначния стълб при разреждане от 2-4%, използвайки любимото ви базово масло.

Независимо кой от посочените блендове сте решили да изберете, всички те са чудесен начин, с който ще подпомогнете здравето и благосъстоянието на вас и вашето семейство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *