Количка
Отново на училище

Отново на училище

АКО ДЕЦАТА ВСЕ ОЩЕ УЧАТ ОТ ВКЪЩИ

Вкъщи или в класната стая вярваме, че наличието на подходящите смеси от етерични масла за деца(KidSafe) може да има огромно значение в ежедневието на вашите деца. Помогнете им да се справят по- лесно с домашните задачи, като използвате етерични масла, които им харесват. Горещо препоръчваме Детски Бленд Време За Учене(Study Time), за да може вашето дете да остане концентрирано върху задачите, и “
Детски Бленд При Потрепване и Нервност (Happy Place) , за да помогне, когато тревожното треперене стане разсейващо .

Поздрави за всички, които се справят с домашното обучение на своето дете тази година! Докато трансформирате части от къщата си от уютен семеен дом в забавна класна стая, ние вярваме, че етеричните масла могат да ви помогнат да направите ежедневните си преходи. Детски Бленд Време За Учене(Study Time) е формулиран специално, за да помогне на вашето дете да остане фокусирано по време на час! Чудесен избор за всички деца, които се подготвят за кандидатстване.

Отново на училище

Ако вашите деца са изправени пред предизвикателството да учат у дома или са далеч от нормалната си среда в класната стая, опитайте да разпръснете Детски Бленд Без тревожност(No Worries), за да поддържате настроението повдигнато и емоциите управлявани. И двете смеси за деца(KidSafe) са сладки, цитрусови и приповдигащи настроението. Те могат да помогнат за облекчаване на безпокойството, като същевременно насърчават лека, спокойна атмосфера.

Отново на училище

АКО ДЕЦАТА СЕ ВРЪЩАТ В КЛАСНАТА СТАЯ

За родителите, които помагат на децата си да се ориентират в новата форма на обучение- разбираме ви! Между маските, социалното дистанциране и строгите практики за почистване, връщането в училище ще бъде много по-различно и дори по-труднно, отколкото децата ви вероятно очакват. Разполагаме с разнообразни продукти, които могат да им помогнат да се справят с вирусите и настинките, да засилят имунната си система и да запазят спокойствие през целия ден.

Детски Бленд Имунна Бомба(Immune Boom) 

Отново на училище

Нашите любими смеси от етерични масла за деца(KidSafe) за борба със сезонните вируси са Germ Destroyer. Разредете една от тези смеси в лосион и правeте масаж на детето с нея преди училище. Или ги добавете към инхалатор за ароматерапия, така че вашите деца да могат да вдишват, когато имат нужда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *