Количка
Всичко, от което се нуждаете за вашия здравословен сън

Всичко, от което се нуждаете за вашия здравословен сън

Признавам- качественият сън е нещо, от което всички знаем, че се нуждаем, но сякаш никога не се насищаме. И всички сме чували колко е важно. В крайна сметка, ако не се наситите, липсата на качествен сън може да причини мозъчна мъгла, да намали либидото ви и дори да направи кожата ви да изглежда по-стара. Не благодаря! Ето няколко лесни за изпълнение начини, които ще ви помогнат да постигнете по-регенериращ сън по естествен път.

Изхвърлете устройствата

Всичко, от което се нуждаете за вашия здравословен сън

Наистина! Оставете телефоните си! Колкото и да е трудно да се разделите с Facebook, любимата си игра или да изпратите текстови съобщения до някой приятелf, определено с телефон в ръка вредим на нощния си сън. Сините светлини, излъчвани от вашия телефон или таблет, потискат производството на мелатонин в тялото ви (мелатонинът е този страхотен хормон, предизвикващ съня). Той също може да обърка вътрешния часовник на тялото ви. Планирайте да оставите електронните си устройства около 30-60 минути преди лягане.

Направете си график за сън

Всичко, от което се нуждаете за вашия здравословен сън

Лягането и ставането в точно определено време всеки ден (включително през почивните дни) е изключително важно. Помага за поддържане на циркадния ритъм на тялото и вътрешния часовник. И когато тялото ви свикне с график, по-лесно ще заспите и ще се събуждате. Онези ценни минути, когато не лежите будни, вперили поглед в тавана или постоянно натискате бутона за отлагане, са част от вашия продуктивен и релаксиращ ден!

Напръскайте чаршафите

Спрей с етерични масла е чудесен начин да се насладите на терапевтичните ползи на маслата. И има толкова много страхотни масла, които да ви помогнат да постигнете по-добър нощен сън! Домашно приготвения спей е нежен и ефективен вариант за напръскване на възглавницата или чаршафите. Опитайте да използвате Лавандула или Лайка , и двете добре известни със своите успокояващи ефекти. Или можете добавите Ветивер –  със своя земен, дървесен и пикантен аромат, е едно от най-популярните решения при избор на масла за сън със своите отпускащи свойства. Помага за успокояване на ума преди лягане. Напръскайте пижамата си, възглавницата и чаршафите си, за да се отпуснете и да се насладите на дълбок и спокоен сън.

Най- добрите блендове за сън

Всичко, от което се нуждаете за вашия здравословен сън

И не на последно място, ние от Хоум Ароматерапи предлагаме няколко бленда, които ще ви помогнат да получите своя спокоен, качествен нощен сън. Просто добавете няколко капки към вашия дифузер около 30 минути преди лягане. Изпробвани лично от нас!

Relax : Ако сте имали дълъг, стресиращ ден, етеричните масла в тази смес работят за насърчаване на спокойно и спокойно състояние на ума

Sleep Tight: Създадена специално за тези, които са по-чувствителни към неблагоприятни аромати, тази смес ще помогне да успокоите ума и да отпуснете тялото.

Nighty Night: Тази смес е подходяща както за деца(KidSafe), така и за възрастни и е създадена, за да помогне на тези, които трудно заспиват. Освен че спомага за успокояването на ума, той помага и за насърчаване на релаксацията на цялото тяло.

Sweet dreams: За тези, които се борят с лоши сънища и нощни ужаси, тази комбинация е правилният избор. Тя помага за успокояване на тези бурни емоции и насърчава спокойна, непрекъсната нощна почивка.

Sweet Slumber : И не на последно място, имаме Sweet Slumber. Тази смес е създадена за всеки, който не може да използва лавандула. В нея има кедрово дърво, хо дърво, портокал и други успокояващи масла, за да създаде релаксираща, отпускаща и успокояваща атмосфера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *