Количка
Детска серия(KidSafe)- не само за деца!

Детска серия(KidSafe)- не само за деца!

Някога да сте разглеждали безопасна за деца(KidSafe) смес от Плант терапи и да сте се чудили дали би било добре да я използвате за себе си?
Е, вие сте един от многото, защото това е един от най-често срещаните въпроси, които се задават. Ориентирането в света на ароматерапията може да бъде объркващо, но при Плант терапи това не е задължително! Въпреки основните цветове, сладки имена и подходящи за деца шрифтове, нашите смеси KidSafe може да са чудесна възможност за вас, независимо на колко години сте.
Каква е целта на KidSafe?
Нашите смеси от етерични масла KidSafe са създадени от нашия екип от ароматерапевти, за да се насочат към често срещани проблеми, пред които са изправени родителите с техните деца на възраст над 2 години. Използвахме само 100% чисти, неразредени етерични масла, за които специалистите по ароматерапия са определили, че са достатъчно нежни и безопасни за деца. Ако се интересувате да научите повече за мекотата, която влиза в създаването на смес от KidSafe, се допитайте до мен.
Добра ли е KidSafe серията за възрастни?
Истинският въпрос е  какво прави всяко етерично масло или смес полезни за възрастни? Само защото нашите смеси KidSafe са създадени за често срещани проблеми, с които родителите се сблъскват с децата си, не означава, че възрастните не се сблъскват с някои от същите тези проблеми. Това също не означава, че етеричните масла действат магически по-добре за 2-годишните, отколкото за 40-годишните. Ето това е … етеричните масла не дискриминират! Маслата, които съставят нашите смеси KidSafe, са същите масла, които използвате всеки ден за други проблеми. В детската серия просто не използваме етерични масла, за които е известно, че имат допълнителни предупреждения или рискове. Тъй като маслата, които използваме, са неразредени етерични масла с пълна сила, те притежават същите страхотни свойства, независимо кой ги използва. Ето защо смесите KidSafe ще работят също толкова добре за вас, колкото и вашите деца
Защо да изберем Kidsafe Серията?
Ароматерапията като цяло е лично пътуване, което трябва да бъде съобразено с вашите индивидуални нужди и предпочитания. Всеки има различни предпочитания, когато става въпрос за миризма, както всеки има различни условия, които трябва да бъдат разгледани. Независимо дали става въпрос за кожни заболявания, алергии или по-сериозни здравословни състояния, всички те са уникални за индивида. Именно тези разлики могат да направят смесването на KidSafe по-привлекателно или полезно. За тези, които се нуждаят от дихателна поддръжка, но не харесват зеления аромат на евкалипт, може да предпочетат чистата, свежа миризма на Sniffle Stopper вместо Respir Aid. За тези, които са в напреднала възраст и имат кожа, която обикновено е по-чувствителна и нежна, Sore No More може да бъде по-добър вариант от Rapid Relief. Всичко е въпрос на лични предпочитания и лични нужди.

Най-важното нещо, което трябва да запомните, е, че етеричните масла не се променят в зависимост от това на колко години сте. Не ги интересува дали сте мъж или жена. Именно това прави етеричните масла страхотни. Те са подходящи както за малки деца, така и за техните родители, та дори и за възрастни хора. Ако сте възрастен, който предпочита маслата в смес KidSafe, използвайте тази смес. Тя ще работи за вас точно толкова добре, колкото за вашето дете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *