Количка

Работим с куриерска фирма Спиди. Доставката се извръшва приоритетно с куриерска фирма Спиди.

За поръчки над 79 лева доставката е безплатна до посочен от Вас офис на Спиди. Моля посочете офиса на Спиди в поле „Бележки към поръчката“.

При всички поръчки, независимо от стойността на поръчката, при които се използва доставка до посочен от Вас адрес със Спиди или доставка с куриерска фирма Еконт , доставката се заплаща от получателя. Моля, ако желаете доставка до офис на Еконт или доставка до адрес с Еконт, го посочете в поле „Бележки към поръчката“.

Цените на доствките са:

* Спиди

  • по ценова листа на куриерска фирма Спиди

*Еконт

  • по ценова листа на куриерска фирма Еконт

Всяка пратка се изпраща с включена опция за преглед.

Начини на плащане

– при доставка (чрез наложен платеж/пощенски паричен превод).

– чрез банков превод

Данни за банков превод:

Получател: Аромила ЕООД

IBAN:BG75UNCR70001524280194

BIC:UNCRBGSF

Банка:УниКредит Булбанк АД 

Когато клиентът избере опция за плащане „Чрез банков превод“ и натисне бутон „Поръчвам„, се визуализират данните за плащане по банков път. На този етап поръчката вече е направена и сме в процес на изчакване сумата по нея да се отрази по посочената сметка. Това означава, че клиентът не може да прави повече корекции по Поръчката.

Срокът за получаване на банков превод по направена от Вас Поръчка, е 8(осем) работни дни. На петия ден ще получите мейл, който ще ви уведоми, че остават 3 работни дни до получаване на плащане по банков път, в противен случай Поръчката Ви ще бъде анулирана. Ако до упоменатия срок от 8 работни дни не постъпи плащане по сметката на Аромила ЕООД, Вашата Поръчка ще бъде анулирана.

При плащане чрез банков превод стоката се изпраща към Клиента в срок от 2(два) работни дни след като се отрази плащането по сметката на Аромила ЕООД.

Ако клиентът избере плащане при доставка с наложен платеж/пощенски паричен превод, Клиентът заплаща стоката при получаване, а Спиди издава разписка за пощенски паричен превод, която е законово признат документ и заменя касовия бон.

Ако желаете да ви бъде издадена фактура, моля попълнете в полето „Данни за доставка“ информацията за фактурата. В поле „Име на фирма“ попълнете име на фирма и ЕИК. Във всички останали полета попълнете нужната информация за Вашата фирма. В този случай прикрепете разписката за пощенски паричен превод към получената фактура.

Ако желаете стоката да бъде доставена до адрес или лице, различни от адреса или МОЛ-а на фирмата, моля попълнете данните в поле „Изпращане до друг адрес“.

Срок на доставка и връщане:

Поръчки, направени до 14:00ч. с потвърдена наличност от наш служител, се изпращат на същия ден.

Поръчки, в които има включен ултразвуков дифузер, се изпълняват в срок от 2 работни дни.

Доставят се на клиента по графика на Спиди.

Поръчки направени в почивни дни се изпращат на първия работен ден.

Ако продуктът не е наличен, ще се свържем с Вас и ще бъде доставен в срок 10-14 работни дни.

Ако продуктът е изчерпан, ще ви информираме при възможност за доставка.

Поръчката или част от нея може да бъде заменена/върната до 14 дни без да е нарушен търговския вид (стоката не трябва да е употребявана или отваряна и със запазен търговски вид) придружена с документ за закупуване.